Можливості врахування якісних показників в системах споживання теплової енергії - Яцук, В. О.; Бугайцова, П. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Проаналізовано стан теплоенергетичної галузі та системи споживання теплової енергії в Україні, досвіду провідних країн світу з реформування систем теплозабезпе- чення, упровадження сучасних технологій. Проаналізовано можливі шляхи проведення реформ у теплоенергетичній галузі України. Подано пропозиції щодо реалізації низки заходів, які підвищать рівень ефективності функціонування галузі. The condition of heat energy industry and system of heat consumption in Ukraine, the experience of leading countries to reform the system of heat-supply, introduction of modern technologies. The possible ways of reforms in thermal power industry in Ukraine. Make suggestions for implementing a number of measures that would be able to improve the efficiency of the industry.
Keywords: якість; облік; теплова енергії; енергозбереження; quality; accounting; thermal energy; energy