Оцінка рівня викидів СО2 автомобілями на магістральних вулицях міста Львова - Бойків, М. В.; Аліксійчук, Л. С.; Bojkiv, M.; Aliksiichuk, L. (Видавництво Львівської політехніки, 2019)
Досліджено рівень викидів CO2 автомобілями на магістральних вулицях міста Львова залежно від розташування досліджуваної ділянки вулично-дорожньої мережі та інтенсивності руху на ній. Встановлено, що під час руху в транспортному потоці на підходах до перехресть, де спостерігаються черги автомобілів, рівень загазованості зростає і перевищує граничнодопустиму норму.

The level of СО2 emissions by road transport on the arterial streets of the Lviv city depending from the location of the studied section of road network and traffic intensity on it is investigated. It is established that during the motion in traffic flow on the approaches to intersections, where vehicle queues are observed, the level of air pollution increases and exceeds maximum permitted concentration.
Evaluation of CO2 Emissions by cars on the arterial streets of Lviv city
Keywords: інтенсивність руху; загазованість; рівень завантаження дороги рухом; вуглекислий газ; черги транспортних засобів; traffic intensity; air pollution; volume-capacity ratio; carbon dioxide; queues of vehicles; 656.13