Правове регулювання застосування примусового повернення і примусового видворення іноземців та осіб без громадянства - Демчик, Надія; Demchyk, Nadiya; Демчик, Надежда (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Стаття присвячена правовому аналізу законодавства України у сфері примусового повернення та примусового видворення іноземців та осіб без громадянства за межі держави.

The article is sanctified to the legal analysis of legislation of Ukraine in the field of a forced return and forced expulsion of foreigners and persons without citizenship outside the state.

Статья посвящена правовому анализу законодательства Украины в сфере принудительного возвращения и принудительного выдворения иностранцев и лиц без гражданства за пределы государства.
The legal regulation of forced return and forced expulsion of foreigners and stateless persons
Правовое регулирование применения принудительного возвращения и принудительного выдворения иностранцев и лиц без гражданства
Keywords: іноземець; особа без громадянства; примусове повернення; примусове видворення; foreigner; stateless person; forced return; expulsion; иностранец; лицо без гражданства; принудительное возвращение; принудительное выдворение; 342.951; 351.756.6 (477)