Оцінювання деформацій земної поверхні з позицій теорії квазіконформних відображень - Тадєєв, О. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Решена задача оценки горизонтальных деформаций по геодезическим данным на основе теории квазиконформных отображений поверхностей. The solving of the problem of horizontal deformation assessment by geodetic data based on the theory of quasiconformable reflections of surface has been disclosed.