Управлінський аспект економічної безпеки підприємств в посткризових умовах господарювання - Завербний, А. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто проблеми економічної безпеки підприємств в умовах кризи та після її закінчення. Вивчаються особливості управління економічною безпекою підприємств. На підставі аналізування наукових досліджень вітчизняних та зарубіжних вчених виділено складові економічної безпеки підприємств та розглянуто особливості побудови системи управління економічною безпекою підприємств в посткризових умовах господарювання. Ключові слова: економічна безпека підприємств, посткризові умови.

The problems of economic safety of enterprises in the conditions of crisis and after its ending are considered in the article. The features of management by economic safety of enterprises are studied. On the basis of analysis of scientific researches of domestic and foreign scientists the constituents of economic safety of enterprises are selected and considered the features of construction of the control system by economic safety of enterprises in after crises terms of menage.
Keywords: економічна безпека підприємств; посткризові умови; economic safety of enterprises; after crises terms; 658.8; 338.2; 368.021