3-D automatic setup of ERT (electrical resistivity tomography) system - Łukowski, J.; Pidvirnyy, O. (Національний університет “Львівська політехніка”, 2011)
The paper presents results of work on 3-D the surface scanning system using ERT method. The construction of automatic laboratory system for imaging of the internal structure and heterogeneity of concrete structures by ERT method, using a multi-electrode surface scanner of electrical conductivity of concrete objects will be used to model tests and actual concrete structures by multi-point and non-contact method for measuring the electrical conductivity of concrete structures, in particular. Представлено результати роботи над системою тривимірного поверхневого сканування методом електрорезистивної томографії. Сконструйована автоматична лабораторна система для візуалізації внутрішньої структури та неоднорідностей бетонних конструкцій методом електрорезистивної томографії, що використовує багатоелектродний поверхневий сканер електропровідності бетонних об’єктів, буде використана для модельних випробовувань та дослідження реальних бетонних конструкцій зокрема. Представлено результаты работы над системой трехмерного поверхностного сканирования методом электрорезистивной томографии. Сконструированная автоматическая лабораторная система для визуализации внутренней структуры и неоднородностей бетонных конструкций методом электрорезистивной томографии, которая использует многоэлектродний поверхностный сканер электропроводности бетонных объектов, будет применена для модельных испытаний и исследования реальных бетонных конструкций в частности.
Автоматична установка для 3D електротомографії
Автоматическая установка для 3D электротомографии
Keywords: electrical resistivity tomography; concrete; vertical electrical soundings; surface scanning system; електрорезистивна томографія; бетон; вертикальні електричні зондування; система поверхневого сканування; электрорезистивная томография; бетон; вертикальные электрические зондирования; система поверхностного сканирования