Дослідження процесу автоматизованого тестування веб-сайту - Гула, Юрій Романович; Hula, Yurii Romanovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2025)
Магістерська кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, що включає українською та англійською мовами. Магістерська робота присвячена аналізу, удосконаленню та систематизації підходів до організації автоматизованого тестування, а також розробці підходів до побудови підсистеми тестування, що забезпечує спрощення й оптимізацію цього процесу. Основна увага приділяється методам, інструментам та практикам, які дозволяють підвищити ефективність перевірки функціональності, стабільності та надійності вебдодатків. У роботі узагальнено новий матеріал з досліджуваної теми, розроблена загальна структура тестування, що містить планування тестів, реалізацію автоматизованих сценаріїв, виконання тестування та аналіз результатів. Практичним результатом роботи є розроблення підсистеми тестування, яка успішно та стабільно виконує всі задані сценарії. Буквально, при запуску, створений інформаційний продукт здатний сповіщати про реальні дефекти, які виникли в ході змін чи оновлень у структурі основного вебсайту.

The master's qualification work consists of an introduction, three chapters, conclusions, a list of sources used, including in Ukrainian and English. The master's work is devoted to the analysis, improvement and systematization of approaches to the organization of automated testing, as well as the development of approaches to building a testing subsystem, which ensures simplification and optimization of this process. The main attention is paid to methods, tools and practices that allow increasing the efficiency of testing the functionality, stability and reliability of web applications. The work summarizes new material on the topic under study, develops a general testing structure, which includes test planning, implementation of automated scenarios, testing execution and analysis of results. The practical result of the work is the development of a testing subsystem that successfully and stably performs all given scenarios. Literally, when launched, the created information product is able to notify about real defects that have arisen during changes or updates in the structure of the main website.
Research on the process of automated website testing
Keywords: 8.122.00.10; автоматизоване тестування; вебсайт; методи тестування; швидкодія; результати тестування; стратегії тестування. Магістерська кваліфікаційна робота містить: Сторінок - 62 Рисунків - 30 Літературних джерел - 18; automated testing; website; testing methods; performance; testing results; testing strategies. The master's qualification work contains: Pages - 62 Figures - 30 Literary sources - 18