Комбіноване формування зовнішніх характеристик установок стабілізації параметрів режиму дугових сталеплавильних печей - Маліновський, А. А.; Турковський, В. Г.; Турковський, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Стаття презентує результати досліджень схем формування зовнішніх характеристик установки стабілізації параметрів; як формувальні елементи використані не лінійності бунтівного реактора та пічного трансформатора. The results of researching external characteristics of mode stabilization device presents in paper; as formings elements are utillized non-linearity of shunt reactor and load transformer.
Keywords: стабілізація параметрів; бунтівний реактор