Військово-політична діяльність Євгена Коновальця: історіографічний аспект - Футала, В. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Проаналізовано праці українських і зарубіжних істориків, присвячені військово- політичній діяльності Є. Коновальця. Автор виділив основні напрями досліджень, підвів підсумки вивчення теми, окреслив шляхи подальших наукових пошуків. The works of ukrainian and foreign historians on the military and political E. Konowaletz analyzed. The author determines major research ways, made a conclusion of the theme investigations, prospective directions of further learning of the theme are outline.