Побудова адаптивних інтерфейсів комп'ютерних систем на основі конфігурованих архітектур - Власенко, С. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Розглянуто проблеми побудови адаптивних інтерфейсів у комп'ютерних системах та запропоновано реалізацію одного з методів на основі механізму часткової реконфігурації ПЛІС. The problems of adaptive interfaces construction for the computer systems and it's realization on basis of partly-configured FPGA approach have been presented.