Технологічні особливості організації електронного каталогу НТБ Національного університету "Львівська політехніка" - Задорожна, Марія Василівна (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Представлено організацію електронного каталогу НТБ Львівської політехніки. Розглянуто технологічні особливості складання та редагування бібліографічних описів у електронному каталозі з використанням автоматизованої системи УФД/Бібліотека. In article «Technological Peculiarities of the Electronic Catalogue Organization at the Scientific Library of Lviv Polytechnic National University» by M. Zadorozhna electronic catalogue organization at the Scientific Library of Lviv Polytechnic National University is presented. Technological peculiarities of forming and editing bibliographic descriptions using UFD/Library automated library system are described.
Keywords: електронний каталог; бібліографічний опис; автоматизована система; належність; систематизація; каталогізація; electronic catalogue; bibliographic description; automated system; affiliation; systematisation; catalogisation