Джерела до вивчення біографії генерала О. П. Грекова (період служби в українських арміях) - Панас, Н. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Наведено комплекс джерел для вивчення біографії генерала О. П. Грекова у період служби в українських арміях, визначено особливості та тенденцію історіографічних досліджень у галузі військової біографістики, вказано основні проблеми, з якими зустрінеться дослідник під час аналізу постаті генерала. The article presents a set of sources for studying the biography of General О. Р. Grekov during service in the Ukrainian armies, features and tendencies of historiographic researches in the field of military biographystic are defined, the basic problems which there will be a future researcher at the analysis of a figure of the general are specified.