Оцінка ефективності впровадження проекту будівництва метрополітену у м. Донецьку - Стреліна, О. М.; Бєзгіна, О. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Економічно обґрунтувана необхідність будівництва метрополітену у м. Донецьку, з’ясований вплив чинників зовнішнього середовища та темпів інфляції на проект, порівняно економічну ефективність проектів класичного та “легкого” метрополітену, проаналізовано вплив ризиків на результати проекту та визначено необхідність державно-приватного партнерства за зазначеним проектом. The article arguments the necessity of building the underground in Donetsk. The influence of external factors and the rate of inflation on the project is identified and the economic efficiency of both classic and light underground projects has been compared. The article also considers the risks’ influence on the results of the project and defines the necessity of the partnership of state and private institutions.
The analysis of realization of the project of building the underground in Donetsk
Keywords: економіка транспорту; метрополітен; проектний аналіз; державно-приватне партнерство; ефективність інвестицій; аналіз чутливості; undreground; project analysis; partnership of state and private institutions; transport economics; efficiency of investments; sensitivity analysis