Система контролю температури та вологості на базі PSOC з використанням наноструктурованих давачів - Клим, Г. І.; Варава, А. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Спроектовано спеціалізовану систему з мікропроцесорним обробленням сигналу на базі перепрограмованої системи на кристалі PSoC для контролю таких параметрів середовища, як температура та відносна вологість з використанням розроблених наноструктурованих давачів. Розроблено базу даних для реєстрації, зберігання та аналізу параметрів стану довкілля. The specialized microprocessor system based on PSoC was projected with use of the developed nanostructured sensors for environmental monitoring of such parameters as temperature and relative humidity. A database is developed for registration, storage and analysis of the state of environmental parameters.
Keywords: контроль; температура; вологість; наноструктурований; monitoring; temperature; humidity; nanostructured sensors