Комп'ютерний симулятор управління електричною частиною енергоблока ТЕС - Баран, П. М.; Кідиба, В. П.; Пришляк, Я. Д.; Дембіцький, М. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розроблено комп'ютерний симулятор управління електричною частиною енергоблока для підготовки оперативного персоналу електричної станції. A computer simulation control part of the electric power unit developed for operating staff power station.
Keywords: теплова електростанція; атомна електростанція; навчальна система; математична модель; цифрова модель; блочний щит управління; thermal power; nuclear power; educational system; mathematical model; numerical model; block control panel