Проблеми студентів-іноземців в процесі їх адаптації до навчання в українських вишах - Мухаммад, Луай Фейсал (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглядаються проблеми з якими стикаються студенти-іноземці під час навчання в Україні. Проводиться їх перелік та визначаються загальні напрямки їх подолання.