Шумова термометрія. Аналіз похибок - Гамула, Павло; Микитин, Ігор (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано похибки шумового методу вимірювання температури. Проведен анализ погрешностей шумового метода измерения температуры. The analysis of errors of the noise method of the measuring temperature is conducted.