Теоретико-методологічні основи політики відтворення кадрового потенціалу суб'єктів господарювання регіону - Волошин, О. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Висвітлено теоретико-методологічні підходи до формування кадрового потенціалу суб’єктів господарювання і механізму його розвитку в сучасних умовах, розкрито необхідність підвищення ефективності політики відтворення кадрового потенціалу суб’єктів господарювання. The article deals with theoretical and methodological approaches to the formation of human resources potential of entities and the mechanism of its development in modern conditions. The need to improve the effectiveness of renewal policy of human resources of entities is revealed.
Theoretical and methodological basis of renewal policy of human resources potential of regional entities
Keywords: кадри; персонал; кадровий потенціал; компенсаційний процес; відтворення кадрового потенціалу суб’єктів господарювання; personnel; staff; human resources potential; the compensation process; renewal of human resources of entities