Іноземний туризм в Україні: динаміка та проблеми розвитку - Драбик, Тетяна (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
У статті розглядаються переваги і недоліки іноземного туризму, охарактеризовується ситуація, яка склалася у туристичній сфері, розглядаються чинники, які стримують розвиток туризму в Україні. Наводяться статистичні дані про кількість відвідань у країні.
Keywords: туризм; туристична інфраструктура; рівень обслуговування; туристична галузь