Західноукраїнські землі у дипломатичному протиборстві великих держав антигітлерівської коаліції в роки Другої світової війни (1939-1943 рр.) - Денісов, Я. Я. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
На основі значної кількості різноманітних джерел, передусім дипломатичних, висвітлюється дипломатична боротьба великих держав антигітлерівської коаліції навколо державної належності західноукраїнських земель в роки Другої світової війни (1939-1943).

The diplomatic struggle of the great states of the anti-fascist coalition concerning the statehood of Western Ukrainian regions during the Second World War (1939-1943) is covered in this article on the base of large number of various sources, most of them are diplomatic.
Keywords: 477; 94(4)”1939/1945”