Інвестиції в основний капітал - головний напрямок підвищення якості інвестиційного потенціалу машинобудування - Карковська, В. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто актуальну тему розвитку машинобудування, його інвестиційний потенціал. Обґрунтовуються пріоритети реалізації інвестиційного потенціалу як на макрорівні, так і на мікрорівні. Проаналізовано обсяги інвестицій в основний капітал машинобудівних підприємств, встановлено прогнозовані значення.The article covers the burning matter of machine building development and its investment potential. Priorities for implementation of investment capital are substantiated both on macrolevel and microlevel. The scope of investments in fixed capital of machine building enterprises was analyzed, predicted values were determined.
Keywords: економічний потенціал; інвестиційний потенціал на макро- та мікрорівні; заощадження; інвестиції в основний капітал; economic potential; investment capital on macrolevel and microlevel; savings; investments in fixed capital