Роль фінансового забезпечення інноваційної активності промислових підприємств при управлінні конкурентоспроможністю України - Дашковська, І. Б.; Ступак, І. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено методологію оцінки конкурентоспроможності економіки країни. Проаналізовано роль та стан фінансового забезпечення інноваційної активності промислових підприємств. Наголошено на важливості стратегічного управління конкурентоспроможністю з метою активізації інноваційної діяльності промислових підприємств України. The paper presents the methodology for evaluation of the economy competitiveness. The role and status of financial support for innovative activity of industrial enterprises are analyzed. The importance of strategic management with the aim of activation of innovative activity of industrial enterprises of Ukraine is emphasized.
Financial providing role of industrial enterprises innovating activity competitiveness management of Ukraine
Keywords: інноваційна діяльність; фінансове забезпечення; промислові підприємства; стратегічне управління; конкурентоспроможність; innovation activity; financial support; industrial enterprises; strategic management; competitiveness