Концепція сервісно-орієнтованої архітектури як технологія інтеграції даних в галузі туризму - Угрин, Д. І.; Житарюк, С. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Запропоновано методи інтеграції даних у галузі туризму за концепцією сервісно-орієнтованої архітектури SOA. In the article the methods of integration of information are offered in industry of tourism after conception service oriented architecture of SOA.
Keywords: сервісно-орієнтована архітектура; інтеграційні технології; туристична сфера; service oriented architecture; integration technologies; tourist sphere