Політико-ідеологічні ідентифікації як чинник політичної участі населення України - Колоколова, Марія (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У роботі досліджується проблема впливу політико-ідеологічних ідентифікацій на схильність громадян до тих чи інших форм політичної участі. Автор зосереджує увагу на таких формах політичної участі як зацікавленість політичним життям, електоральна активність, задіяність у політичних партіях та організаціях, підписання петицій, участь у санкціонованих демонстраціях тощо.
Political and ideological identifications as the factor of Ukrainian citizens’ political participation
Keywords: політична ідеологія; політико-ідеологічна ідентифікація; політична участь; ліві; праві; центристські ідеологічні напрями