Формування системи показників оцінювання потенціалу розвитку підприємства - Фещур, Р. В.; Тимощук, М. Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто концепцію формування системи показників оцінювання потенціалу розвитку підприємства з урахуванням базових груп показників, які характеризують продукцію, ресурси, операційну діяльність та нематеріальні активи. Запропоновано якісну шкалу оцінок для кількісних показників, розроблено методику побудови оцінювальної функції потенціалу підприємства. The article deals with the concept of system formation of potential evaluation indexes regarding the enterprise development taking into account the basic groups of indexes, which characterize product, resourses, operation activity and non-material assets. The qualitative scale of evaluation for quantitative indexes is offered, the methods of evaluation function construction of enterprise potential are worked out.