Камерна топка для спалювання деревинного пороху - Мисак, Й.; Івасик, Я.; Гнатишин, Я.; Ацбергер, Й. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розроблено і описано нову конструкцію камерної топки для спалювання деревинного пороху, а також технологічний процес горіння.

Here is discribe and exploit a new construction of topka for combustion wooden dust and technical process of burning.
Keywords: 674.815