Проблеми використання поліграфа у кримінальному судочинстві України - Бараняк, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розглянуті теоретичні проблеми використання поліграфа у кримінальному судочинстві України. Проведений аналіз чинного кримінального процесуального законодавства щодо можливості поліграфного дослідження у кримінальному провадженні. Рассмотрены теоретические проблемы использования полиграфа в криминальном судопроизводстве Украины. Проведен анализ действующего криминального процессуального законодательства относительно возможности полиграфного исследования в криминальном производстве. The considered theoretical problems of the use of polygraph in the criminal proceedings of Ukraine. The conducted analysis of current criminal judicial legislation is in relation to possibility of polygraph research in the criminal proceedings.
Проблемы использования полиграфа в криминальном судопроизводстве Украины
Problems of the use of polygraph are in the criminal proceedings of Ukraine
Keywords: поліграф; поліграфне тестування; психофізіологічна експертиза; полиграф; полиграфное тестирование; психофизиологическая экспертиза; polygraph; polygraph testing; psychical and physiological examination