Організація наукової конференції як частини діяльності бібліотеки: з досвіду НТБ Національного університету «Львівська політехніка» - Кривошия, Т. П. (Національний університет "Львівська політехніка", 2013)
У статті здійснено дослідження одного з важливих напрямів діяльності бібліотеки – організації та проведення наукових конференцій. Розглянуто та проаналізовано матеріали звітів та програм конференцій за 1973-2006 рр. One of the most important directions in the library activity, namely organisation and conducting of research conferences is researched in this paper. Conference reports and programmes of years 1973-2006 were examined and analysed.
Keywords: науково-дослідна робота; наукові конференції; історія НТБ; вузівська бібліотека; scientific research activity; scientific conferences; scientific library history; higher educational institution’s library