Модель зневоднення сферичної гранули у виробництві гуміново-мінеральних добрив - Корінчук, Д. М.; Гевліч, К. О.; Воронін, Л. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Розроблена спрощена модель зневоднення плівки водного розчину на поверхні одиничної гранули під час гранулювання гуміново-мінеральних композитних добрив у псевдозрідженому шарі. The simplified model of process of drying a water solution film on a surface of an individual granule is developed at graining gumin-mineral composit fertilizers in fluidized bed.