Логістична модель сталого розвитку туристичного бізнесу - Смирнов, І. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розкрито теоретичні засади логістики туризму як новітнього прикладного напрямку логістики. Запропоновано логістичну модель сталого розвитку туризму в регіоні / країні. Shown theoretical principles of Logistics in Tourism as the newest applied direction of logistics. Propozed logistical model of tourism sustainable development in region/country.