Створення навчально-тренінгового комплексу «Віртуальне підприємство» ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» - Рогоза, А.; Івченко, І.; Божко, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В доповіді розглянуто передумови створення віртуальних підприємств в ВНЗ економічного профілю, їх типовий функціонал. Шляхи реалізації програми створення навчально-тренінгового комплексу (НТК) «Віртуальне підприємство» ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». Представлені концептуальна модель реалізації НТК та план заходів щодо комплексного впровадження його елементів. The present work demonstrates the prerequisites to create virtual enterprises in higher education in economics, their typical features. Implementation of the program a program of creating educational and training complex (ETC) "Virtual Enterprise" university Ukoopspilka "Poltava University of Economics and Trade." Conceptual model of ETC and a comprehensive action plan for implementation of its elements.
Keywords: віртуальне підприємство; навчально-тренінговий комплекс; системний підхід; educational and training complex; virtual enterprise; system approach