Маркетингові дослідження як джерело інформації для оцінки успішності діяльності підприємства - Угольков, Є. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено детальну класифікацію показників результативності, ефективності та економності, які найчастіше використовуються у діяльності підприємства. Згруповано показники ефективності за основними сферами діяльності підприємства. На основі аналізу можливості використання методів маркетингових досліджень для кількісної та якісної оцінки показників ефективності, виявлено важливе значення маркетингових досліджень застосування для забезпечення успішності діяльності підприємства. The article contains a detailed classification of the indicator of results, efficiency and frugality, commonly used in the enterprise. A grouping of the efficiency indicators for the main areas of business activity is performed. Important role of application of marketing research to ensure the success of the company is revealed basing on the analysis of the possibilities of using methods of marketing research for quantitative and qualitative evaluating the efficiency.
Marketing research as a source of information for evaluating the success of enterprise
Keywords: успішність; результативність; ефективність; економність; маркетингові дослідження; success; results; efficiency; frugality; marketing research