Особливості формування регіональних логістичних систем автотранспортного комплексу - Чорноус, О. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Висвітлено теоретичні аспекти і роль системного підходу до формування регіональних логістичних систем автотранспортного комплексу, запропоновано засоби державного регулювання логістичними системами в галузі автомобільного транспорту. The theoretical aspects and role of systems approach lighted up forming of the regional logistic systems of motor transport complex, the offered facilities of the state adjusting by the logistic systems in industry of motor transport.