Вивчення властивостей термоелектричних перетворювачів з використанням ефекту Пельтьє - Лозбін, Віктор; Столярчук, Володимир; Гук, Андрій (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розроблено і проаналізовано метод визначення фізичних властивостей термопар з використанням ефекту Пельтьє. Запропоновано використання комп’ютера в складі лабораторного місця для дослідження параметрів термоелектричних перетворювачів. Сделан анализ и предложен метод определения физических свойств термопар с использованием еффекта Пельтье. Предложено использование компьютера в составе лабораторного места для исследования параметров термоелектрических преобразователей. The analysis is done and the method of physical properties determination of thermocouples with the use of Peltie effect is offered. Offered computer analisys in composition with laboratory place for research parameters of thermoelectrical converters.