Моделювання автоматизованого техпроцесу нанесення покриття - Стоцько, З. А.; Марець, Т. В. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто спосіб і метод автоматизованого техпроцесу нанесення покриттів на поверхні складної форми. Подано математичну модель формування багатокульового покриття. Наведені рекомендації щодо різнотовщинності покриття. The mode and method of drawing, automated to a process engineering, of coverings on a surface of the complicated form is considered. The mathematical model of shaping a lot of spherical covering is submitted. The recommendations concerning uniform of a covering are sent.