Роль консалтингу у забезпеченні системи менеджменту підприємств - Кміть, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Обґрунтовано доцільність застосування системою менеджменту підприємства консалтингу та розглянуто проблеми і перспективи розвитку ринку консалтингових послуг в Україні. In the article expedience of application of consulting is proved by the system of management of enterprise and the problems and prospects of market of consulting services development are examined in Ukraine.