Логістичні підходи у стратегічному управлінні розвитком підприємства - Довбенко, В. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглянуто доцільність застосування логістичних підходів у стратегічному управлінні розвитком підприємства. Запропоновано нові методи оцінки ефективності і результативності заходів, спрямованих на забезпечення перспективного розвитку підприємства. Наведено рекомендації щодо застосування інформаційних технологій в управлінні підприємством. The reasonability of application of the logistic approaches in strategic management of the enterprise development is considered. New evaluation methods of efficiency and productivity of measures directed on maintenance of perspective enterprise development are offered. The recommendations on information technologies application in enterprise management are proposed.
Keywords: 339.658