Кінетика фільтраційного сушіння торфу - Кіндзера, Д. П.; Ханик, Я. М.; Атаманюк, В. М.; Дулеба, В. П. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Описано кінетику фільтраційного сушіння торфу і визначені кінетичні коефіцієнти. Here is described kinetic of filtration drying of peat and there are calculated kinetic coefficients.
Keywords: 66.045