Перспективні рішення систем водяного опалення багатоповерхових будівель - Петраш, В. Д.; Басіст, Д. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У результаті дослідження запропонованої системи водяного опалення багатоповерхової будівлі з проміжним розміщенням теплообмінника виявлена можливість суттєвого підвищення теплогідравлічної стійкості, енергетичної ефективності зі зниженням капітальних та експлуатаційних витрат у технології будівництва громадських будівель. As a result of research of the offered system of the aquatic heating of multistory building with the intermediate placing of heat-exchanger possibility of substantial increase of heat-hydraulic stability is set, to power efficiency with a capital and operating cost cutout in technology of building of civil building.
Keywords: теплогідравлічна стійкість; енергетична ефективність; теплообмінник; thermal hydraulic stability; energy efficiency; heat exchanger