Вибір оптимального шляху пришвидшення професійної адаптації персоналу на виробничому підприємстві - Козак, П. З. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто сутність, переваги та недоліки основних прийомів, методів та способів підтримки професійної адаптації на виробничому підприємстві. Здійснено їх умовну класифікацію за структурною ознакою. Виділено пріоритетні напрями удосконалення професійної адаптації персоналу загалом. Названо відповідальні за професійну адаптацію кадрові ланки підприємства. The article elucidates the essence, benefits and drawbacks of the main methods, ways and techniques of the professional adaptation promotion at industrial enterprise. The article provides their conventional classification by the structural attribute. The priority trends in the development of personnel professional adaptation in whole have been outlined. The personnel sections responsible for professional adaptation at the enterprise have been singled out.
Optimalways of acceleration selection in the personnel professional adaptation at industrial enterprise
Keywords: професійна адаптація персоналу; виробниче підприємство; працівник; програма адаптації; професіограма; коучинг; проблеми адаптації персоналу; personnel professional adaptation; industrial enterprise; employee; adaptation program; professiogram; coaching; personnel adaptation problems