Методика геліоархітектурного проектування у сучасному навчальному процесі Львівської архітектурної школи - Казаков, Г. В.; Олійник, Н. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Проаналізовано методи геліоархітектурного проектування на прикладах курсового та дипломного проектування для трьох основних етапів навчального процесу базового напрямку 1201 "Архітектура".