Розвиток ТОВ "Інжбудекспо" шляхом впровадження автоматизованих систем управління інтернет-продажем - Ляхович, Наталія Миколаївна; Liakhovych, Nataliia Mykolaivna (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Ляхович Н.М., Русин-Гриник Р.Р., (керівник). Розвиток ТОВ «Інжбудекспо» шляхом впровадження автоматизованих систем управління інтернет-продажем. Бакалаврська кваліфікаційна робота. – Національний університет «Львівська політехніка», Львів, 2025. Автоматизовані системи управління інтернет-продажем є ключовим елементом сучасних торговельних підприємств, що функціонують у цифровому середовищі. Забезпечення ефективності електронної комерції потребує використання інформаційних систем, які дозволяють оптимізувати процеси обробки замовлень, управління клієнтською базою, логістикою, аналітикою продажів та маркетингом [1]. Сучасні ІС інтегрують функціональні блоки CRM, ERP, CMS, що забезпечує комплексний підхід до управління діяльністю торговельного підприємства [2–5]. У дослідженні проведено аналіз поточного стану автоматизованих систем управління на прикладі ТОВ «Інжбудекспо», охарактеризовано їх структуру, функціональні можливості, проблеми та перспективи розвитку. Особливу увагу приділено питанням цифрової трансформації бізнес-процесів підприємства, підвищенню ефективності управління складськими операціями, інтеграції з логістичними партнерами та використанню сучасних систем аналітики для підтримки управлінських рішень. Об’єкт дослідження — автоматизовані системи управління інтернет-продажем на підприємстві. Предмет дослідження — особливості функціонування, проблеми та напрями вдосконалення автоматизованих систем управління інтернет-продажем. Мета дослідження — провести комплексний аналіз існуючих автоматизованих систем управління інтернет-продажем ТОВ «Інжбудекспо» та визначити шляхи їх подальшого розвитку з урахуванням цифрових тенденцій. У ході дослідження проаналізовано основні компоненти інформаційних систем підприємства, виявлено їх переваги й обмеження, розроблено практичні рекомендації щодо оптимізації системи управління продажем в умовах зростаючих вимог до цифрової адаптації бізнесу.

Liakhovych N.M., Rusyn-Hrynyk R.R., (Supervisor). Development of LLC "Inzhbudexpo" by implementing automated online sales management systems. Bachelor's Qualification Thesis. – Lviv Polytechnic National University, Lviv, 2025. Automated Internet sales management systems are a key component of modern trade enterprises operating in the digital environment. Ensuring the efficiency of e-commerce requires the use of information systems that optimize order processing, customer base management, logistics, sales analytics, and marketing [1]. Modern IS integrate functional blocks such as CRM, ERP, and CMS, providing a comprehensive approach to business management in trade enterprises [2–5]. The study analyzes the current state of automated management systems using the example of LLC "Inzhbudexpo", describes their structure, functional capabilities, problems, and development prospects. Special attention is paid to the digital transformation of the company's business processes, improving warehouse operations management, integration with logistics partners, and the use of modern analytics systems to support management decisions. Object of research: automated Internet sales management systems in the enterprise. Subject of research: features of functioning, problems, and directions for improving automated Internet sales management systems. Purpose of the research: to conduct a comprehensive analysis of existing automated Internet sales management systems at LLC "Inzhbudexpo" and to identify ways of further development considering digital trends. During the study, the main components of the enterprise's information systems were analyzed, their advantages and limitations were identified, and practical recommendations were developed to optimize the sales management system in the context of increasing digital adaptation requirements.
Development of Inzhbudexpo LLC by implementing automated online sales management systems
Keywords: 6.076.00.00; інформаційні системи; автоматизація; інтернет-продаж; електронна комерція; CRM; ERP; CMS; логістика; аналітика даних; information systems; automation; Internet sales; e-commerce; CRM; ERP; CMS; logistics; data analytics