Метод оперативного формирования моделей электрических систем - Заболотный, И. П.; Павлюков, В. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
У статті викладені результати обробки методики оперативного формування деталей, які використовуються під час розв язання задач управління автоматизованими системами, управління окремими об’єктами електроенергетичних систем. У статті наведені результати удосконалення графічного інтерфейсу користувача.