Вивчення фізико-хімічних властивостей нітроамофоски з сірчаним покриттям - Тригуба, О. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Досліджено фізико-хімічні властивості складного добрива з сірчаним покриттям, що одержане в апараті киплячого шару в умовах режимного зниження температури гарячого повітря від 170…110 °С за 3–5 хв. Physico-chemical characteristic of the complex fertilizer is investigated with sulfuric covering, which is inflicted in aparatus boiling layer at reduction temperature of the hot air from 170...110 °С for 3–5 mines.