Формування концепції стратегічного вибору підприємства - Отенко, В. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Вибір в стратегічному рішенні є ключовим елементом. Його успішність визначається компетентністю й знаннями особи, що його приймає. Новий погляд на стратегічний вибір як адаптивний багатосхідчастий процес цілевизначення підприємства на основі придбання, використання управлінських знань та створення нових, вимагає розроблення його методології. Choice is a key element of the strategic decision. Its success is determined by competence and knowledge of the person who makes a decision. A new look at the strategic choice as adaptive multilevel process of setting goals of enterprise on the basis of acquisition, use of knowledge management and creation new knowledge, requires the development of its methodology.
Forming of conception of strategic choice of enterprise
Keywords: стратегічний вибір; формування предметної області дослідження; морфологічний аналіз; морфологічний словник ідентифікації стратегічного вибору; концепція стратегічного вибору; концептуальна модель стратегічного вибору; типологія стратегічного вибору; strategic choice; forming of subject domain of research; morphological analysis; morphological dictionary of authentication of strategic choice; conception of strategic choice; conceptual model of strategic choice; tipologiya of strategic choice