Розширення функціональності Віртуального навчального середовища Львівської політехніки. Гаджети - Івасів, Володимир (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розширення функціональності ВНС ЛП дозволяє додати нові можливості та підвищити ефективність роботи з існуючими можливостями навчального середовища. Нові типи тестових питань, візуальні редактори, відеоконференції, віртуальний робочий стіл – далеко не повний перелік нових функцій, які розширюють горизонти дистанційного навчання. Expanding the functionality of VLE LP allows adding new features and improve effectiveness of existing features of the learning environment. New types of quiz questions, visual editors, video conferencing, virtual desktop – very incomplete list of new functions that extend the horizons of distance learning.
Keywords: розширення функціональності; модуль; гаджет; інтеграція; functionality expanding; module; gadget; integration