Регулювання співвідношення витрат рідини у трубопроводах введенням у потік гідродинамічно активних додатків - Орел, В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто спосіб перерозподілу витрат плинного середовища [1] між декількома трубопроводами уведенням у потік гідродинамічно активних додатків. Наведено його обґрунтування та експериментальне підтвердження. Подано повний зміст статті, анотованої в [2].

A new method of flow rates distribution of liquid [1] among several pipelines by means of the introduction of hydrodynamically active additives into the stream is described. Substantiation is given, experimentally proved. The complete contents of the paper annotated in [2] is presented.
Keywords: 62-54; 621.646.3; 532.542; 532.135