Підходи до побудови екоінфомаційних систем на основі інформаційно-комп`ютерних технологій - Заяць, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто основні підходи до описування та створення екоінформаційних систем на основі дискретних моделей та інформаційно-комп’ютерних технологій. The paper describes the main approaches to the development of systems based on ekoinformation discrete models and computer technology.
Keywords: дискретні моделі; мережі екоданих; екоінформаційна система; інформаційна система; прикладне програмне забезпечення; discrete model; data network ecology; ecologies information system; information system; application software