Дослідження біоцидів для захисту паперу від біопошкоджень - Кадиляк, М. С.; Комаровська-Порохнявець, О. З.; Швед, О. В.; Онищенко, Т. І.; Новіков, В. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Досліджено фунгіцидну здатність біоцидів, що використовуються для захисту паперу від біопошкоджень. Fungitsidnoe action of biotsidov is explored, used for defence of paper from the biopovregdeniy.