Кадрове забезпечення діяльності підприємств: вимоги до кандидатів на посаду та методи їх відбору - Бала, О. І.; Зуб, Г. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розкрито суть сучасного процесу підбору персоналу на підприємстві, визначено вимоги до кандидатів та методи їх відбору. Розглянуто практичний досвід провідних іноземних та українських компаній щодо методики залучання і підбору працівників, першочергові критерії претендентів на посаду, наведено пропозиції щодо процесу кадрового забезпечення. The essence of the modern process of recruitment to the company, the requirements for candidates and methods for their selection. Consider the practical experience of leading Ukrainian and foreign companies on methods attracting and recruiting employees, primary criteria for applicants for the position, proposals for the process of staffing.
Staffing of companies: requirements for candidates for the post and methods of their selection
Keywords: підбір персоналу; вимоги до кандидата; методи відбору персоналу; кадрове забезпечення; кадровий відбір; recruitment; recruitment criteria; methods of selection of personnel; staffing; personnel selection